هوشمندی عاطفی

اندیشه در گفتگو بارور می شود. سالها در جستجوی ردپایی از شناخت دنیای اطراف بودیم.دنیایی که غریبه می نماید. هوشمندی عاطفی واژه ای گمشده بود لابه لای انبوه تجربیات و دستاوردهای علمی مان. به گفتگو نشستیم و به این نتیجه رسیدیم که هوشمندی عاطفی آنقدرها هم که فکر می کردیم از حافظه جمعی مان پرت نشده است. تصمیم گرفتیم وب سایتی با همین نام ایجاد کنیم. در این وب سایت دو واژه آشنا در کنار هم قرار گرفته اند تا شاید دردی از دردهای مان درمان کنند.

مطالبی که در سایت از نظر میگذرانید حاصل بیست سال تدریس و تحقیق و پژوهش در داخل و خارج از کشور می باشد. روندی که با آموختن جامعه شناسی آغاز شده و با مطالعات روان شناختی عجین گشته. در نهایت با مطالعاتی پیرامون آموزش بزرگسالان بارور شده اند. در کنار آنها علاقه و دلمشغولی به دغدغه های زنانه در جامعه ما هم پررنگ می نماید. در این تیم به تفکر نظام مند و سیستمی به موضوعات فرهنگی اجتماعی توجه خاصی داریم. در کنار آن علایق عامه را هم مدنظر قرار می دهیم. باشد که در این وب سایت در کنار شما و با همراهی شما به برخی مسائل برجسته روانی اجتماعی آموزشی توجه نشان دهیم.

مقالات پادکست‌ها
Image

درباره نویسنده

Image

هدا مبصری

جامعه شناس٬ پژوهشگر و متخصص آموزش بزرگسالان

هدا مبصری کارشناسی رشته پژوشگری علوم اجتماعی دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی که پایان نامه ارشد خود را حول سیاست های جنسی زنان متاهل در شهر تهران نوشته است. در رشته آموزش اجتماع محور از دانشگاه ادینبورگ هم فوق لیسانس گرفته و درباره حجاب تز خود را نوشته است. تز دکترای خود را حول آموزش بزرگسالان و توان افزایی زنان در حوزه آموزش بزرگسالان نوشته است. وی که از سال۱۳۸۶ با ترجمه کتاب هوشمندی عاطفی فعالیت این حوزه را شروع کرد، با تشکیل کلاس های آموزش مهارت های زندگی برای زنان کار خود را ادامه داد. کارگاه های عملی هوشمندی عاطفی به صورت حضوری و آنلاین در خلال این سالها در کارنامه کاری وی قرار دارند. کارگاه های او برای زنان اقدامات عملی برای افزایش هوشمندی عاطفی و تمرین حول این مهارت زندگی را شامل می شدند. کارگاه های عام المنفعه بسیاری در زمره فعالیت های هدا مبصری قرار دارند. وی جامعه شناس و متخصص آموزش بزرگسالان است که با ترجمه و تالیف در حوزه های جنسیت و زنان و روان شناسی قلم زده است. کارهای عملی او هم در حوزه های جامعه شناسی و روان شناسی قرار می گیرند. وی در سال ۱۴۰۰ موسسه ای برای آموزش روان شناختی دایر کرد و آموزش گران و تسهیلگرانی را برای کار در سازمان ها و موسسات روان شناختی تربیت نمود.

کتاب راهنمای هوشمندی عاطفی که در سال ۱۳۹۰ منتشر شده است در نتیجه مکاتبات متناوب با نویسنده کتاب در خصوص جزییات مندرج در آن ترجمه شده است. بعلاوه این کتاب پس از اجرای دستورالعمل های نویسنده به صورت عملی در کارگاه های مهارت زندگی به دست چاپ سپرده شده است. این کتاب نه یک مانیفست نظری بلکه یک راهنمای عملی برای افزایش هوشمندی عاطفی است. مراحل بالابردن هوشمندی عاطفی در این کتاب به لحاظ عملی توضیح داده شده اند. این کتاب در فروشگاه ها در دسترس نمی باشد. لذا در صورت تمایل به خرید آن می توانید با ما تماس بگیرید تا آنرا برای شما بفرستیم.